You are here

Перевірка знань з охорони праці

Submitted by elena on Срд, 03/02/2011 - 11:48

    Перевірка знань з охорони праці у спеціалістів - є одним з     

        важливих заходів в організації безпечних умов праці.

25 лютого 2011 року в облводгоспі проводилось щорічне навчання та перевірка знань з охорони праці електро- та пожежної безпеки у головних енергетиків управлінь, спеціалістів з ОП, начальників електро-технічних лабораторій та керівників підрозділів, працюючих на роботах підвищеної небезпеки.

Комісія у складі головного інженера облводгоспу Лоць І.С., головного інспектора Держгірпромнагляду Пономарьова В.Г., начальника відділу енергозбереження та зв’язку облводгоспу – Андросова С.О. та провідного інженера з охорони праці Овод З.Ф. провела перевірку знань у 19 спеціалістів підвідомчих організацій облводгоспу.

 

Про дату проведення перевірки спеціалісти були попереджені заздалегідь, тому і підготувались до неї на належному рівні. Іспит складали за білетами, де особлива увага приділялась виявленню знань правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, правил технічної експлуатації електроустановок та правил пожежної безпеки.

12 спеціалістам в ході перевірки була підтверджена V група допуску з електробезпеки, двом підвищена з IV на V групу до і вище 1000В, спеціалісти з охорони праці підтвердили III та IV групи допуску для інспектуючих працівників. Майже всі перевірені особи є  членами постійно діючих комісій з перевірки знань в своїх організаціях і до початку поливного сезону 2011 року перевірятимуть знання у своїх підлеглих робітників, виконуючих роботи підвищеної небезпеки на об’єктах.

 

                                                                               Овод З.Ф. – провідний інженер з 

                                                                               охорони праці облводгоспу