You are here

Про роботу з інформаційними запитами

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІV квартал 2023 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області протягом ІV кварталу 2023 року надійшов 1 запит на отримання публічної інформації. Розглядалось питання щодо наявності водного об`єкта на території підприємства. Відповідь за запитом на інформацію було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІІ квартал 2023 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області протягом ІІІ кварталу 2023 року надійшло 3 запити на отримання публічної інформації. Розглядались питання щодо надання скан-копій паспорту водного об`єкта, розташованого на зеемельній ділянці, надання інформації про меліоративну мережу та ін. Відповіді за запитами на інформацію було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІV квартал 2021 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області протягом ІV кварталу 2021 року надійшло 6 запитів на отримання публічної інформації. Розглядались питання щодо забору та вартості води, наявності поверхневих водних об'єктів в районах області, наявності водотоків, про обсяги водосховищ, ставків у басейнах р. Південний Буг та ін. Відповіді за запитами на інформацію було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІІ квартал 2021 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області протягом ІІІ кварталу 2021 року надійшло 6 запитів на отримання публічної інформації. Розглядались питання щодо забору та вартості води, наявності поверхневих водних об'єктів в районах області, наявності водотоків, про обсяги водосховищ, ставків у басейнах р. Південний Буг та ін. Відповіді за запитами на інформацію було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІ квартал 2021 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області протягом ІІ кварталу 2021 року надійшло 10 запитів на отримання публічної інформації. Розглядались питання щодо стану зрошуваних меліоративних земель в області, наявності водотоків в районах області, щодо звітності 2 ТП-водгосп, щодо розробки генпланів, наявності водних об'єктів та ін. Відповіді за запитами на інформацію було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за І квартал 2021 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області протягом І кварталу 2021 року надійшло 3 запити на отримання публічної інформації. Розглядались питання щодо відновлення зрошувальних систем в області, щодо договорів оренди, відновлення зрошувальних систем в області та ін. Відповіді за запитами на інформацію було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІV квартал 2020 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області протягом ІV кварталу 2020 року надійшло 8 запитів на отримання публічної інформації. Розглядались питання щодо відновлення зрошувальних систем в області, щодо гідрохімічних та гідрологічних показників на р. Інгул, наявності поверхневих водотоків м. Новий Буг та інші. Відповіді за запитами на інформацію було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІІ квартал 2020 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області протягом ІІІ кварталу 2020 року надійшло 9 запитів на отримання публічної інформації. Розглядались питання щодо наявності поверхневих водотоків м. Новий Буг, питання наданя довідки про середню зарплату та інші. Відповіді за запитами на інформацію було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІ квартал 2020 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області протягом ІІ кварталу 2020 року надійшло 3 запити на отримання публічної інформації. Розглядались питання щодо належності земельних ділянок до земель водного фогнду; питання наявності водотоків на певних ділянках; питання наявності поверхневих водотоків, рівня грунтових вод та підтоплення грунтовими водами у Новобузкому районі. Відповіді за запитами на інформацію було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за І квартал 2020 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області протягом І кварталу 2020 року надійшло 5 запитів на отримання публічної інформації. Розглядались питання щодо наявності поверхневих водотоків у м. Новий Буг; питання по отриманню дозволів на спецводокористування; гілрогеологічні умови, рівень грунтових вод селищ; надання копій документів по 2ТП Водгосп. Відповіді за запитами на інформацію було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІV квартал 2019 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області протягом ІV кварталу 2019 року надійшов 1 запит на отримання публічної інформації. Розглядалось питання щодо надання довідки про характеристику річки Мертвовод. Відповідь за запитом на інформацію було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІІ квартал 2019 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області протягом ІІІ кварталу 2019 року надійшло 5 запитів на отримання публічної інформації. Розглядалось питання щодо переліку документів, необхідних для отримання дозволу на спецводокористування, щодо наявності та відсутності водних об'єктів у конкретних районах області, щодо розпорядників водних об'єктів, обсягів скидів забруднюючих речовин та ін. Відповіді за запитом на інформацію було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІ квартал 2019 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області надійшов 1 запит на отримання публічної інформації за ІІ квартал 2019 року. Розглядалось питання щодо переліку документів, необхідних для отримання дозволу на спецводокористування. Відповідь за запитом на інформацію було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за І квартал 2019 року
До Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області надійшло 2 запити на отримання публічної інформації за І квартал 2019 року. Розглядалися питання щодо правовстановлюючих документів по ставку та наданя висновку з оцінки впливу на довкілля. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІV квартал 2018 року
До Південно-Бузького БУВР надійшло 2 запити на отримання публічної інформації за ІV квартал 2018 року. Розглядалися питання щодо погодження проекту паспорту, та наданя дозволу на спецводокористування. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІІ квартал 2018 року
До Південно-Бузького БУВР надійшло 5 запитів на отримання публічної інформації за ІІІ квартал 2018 року. Розглядалися питання щодо загибелі риби, рівня підйому води в р. Інгулець  та ін. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІ квартал 2018 року
 
До Південно-Бузького БУВР надійшло 6 запитів на отримання публічної інформації за ІІ квартал 2018 року. Розглядалися питання щодо гідрометеорологічної обстановки р.Південний Буг, показників моніторингу поверхневих вод  та ін. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за І квартал 2018 року
 
До Південно-Бузького БУВР надійшло 4 запити на отримання публічної інформації за І квартал 2018 року. Розглядалися питання щодо  стану довкілля, руху грунтових вод, спорудження дамби та ін. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІV квартал 2017 року
 
До Південно-Бузького БУВР надійшло 2 запити на отримання публічної інформації за ІV квартал 2017 року. Розглядалися питання щодо переліку суб'єктів господарської діяльності та ін. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.
 
Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІІ квартал 2017 року
 

До Південно-Бузького БУВР надійшло 3 запити на отримання публічної інформації за ІІІ квартал 2017 року. Розглядалися питання щодо переліку суб'єктів господарської діяльності та ін. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІ квартал 2017 року

До Південно-Бузького БУВР надійшло 2 запити на отримання публічної інформації за ІІ квартал 2017 року. Розглядалися питання щодо надання інформації про проблеми екології та витрат води в р. Південний Буг. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за І квартал 2017 року

До Південно-Бузького БУВР надійшло 2 запити на отримання публічної інформації за І квартал 2017 року. Розглядалися питання щодо надання інформації про проблеми екології та ін. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІV квартал 2016 року

До Південно-Бузького БУВР запитів на отримання публічної інформації за ІV квартал 2016 року не надходило. 

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІІ квартал 2016 року

До Південно-Бузького БУВР надійшло 3 запити на отримання публічної інформації за ІІІ квартал 2016 року. Розглядалися питання щодо надання інформації про водосховища,  інформації стосовно окремих показників соціально-еконогміфчного розвитку та ін. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІ квартал 2016 року

До Південно-Бузького БУВР надійшло 2 запити на отримання публічної інформації за ІІ квартал 2016 року. Розглядалися питання щодо загального обсягу водосховищ, ставків та ін., питання паспорту та плану водосховища. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за І квартал 2016 року

До Південно-Бузького БУВР надійшло 3 запити на отримання публічної інформації за І квартал 2016 року. Розглядалися питання щодо проектної документації на днопоглиблювальні роботи; щодо переліку водних об’єктів та характеристика природних джерел; звіт про використання води за формою 2-ТП Водгосп та ін. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

До Південно-Бузького БУВР надійшло 4 запити на отримання публічної інформації за ІV квартал 2015 року. Розглядалися питання проектної документації на днопоглиблювальні роботи, відновлення та функціонування меліоративних систем та ін. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІІ квартал 2015 року

До облводресурсів надійшло 3 запити на отримання публічної інформації за ІІІ квартал 2015 року, щодо обсягу водозабору в Олександрівському водосховищі, щодо виконання ремонтно-доглядових робіт, щодо річок Миколаївської області.Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІ квартал 2015 року

До облводресурсів надійшов один запит на отримання публічної інформації за ІІ квартал 2015 року, щодо належності земель с/г призначення до земель водного фонду.Відповідь за запитом на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІV квартал 2014 року

До облводресурсів за IV квартал надійов 1 запит, який стосувався питання надання інформації щодо прийняття програми щодо санітарного стану території. Відповідь за запитом на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІ квартал 2014 року

До облводресурсів за ІІ квартал надійов 1 запит, який стосувався питання законності збору коштів за риболовлю. Відповідь за запитом на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за І квартал 2014 року

До облводресурсів за І квартал надійшло 3 запити, які стосувалися питань законності користування земельними ділянками; проекту землеустрою; погодження днопоглиблювальних робіт. Відповідь за запитами на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІV квартал 2013 року

До облводресурсів за ІV квартал надійшов 1 запит, який стосувався питання законності належності прибережних смуг. Відповідь за запитом на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

Звіт про надходження запитів на отримання інформації за ІІІ квартал 2013 року

До облводресурсів за ІІІ квартал надійшов 1 запит, який стосувався питання водного об'єкту. Відповідь за запитом на інформацію  було надано у визначений строк та відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», тобто, у п’ятиденний термін.

Сторінки