You are here

Привітання

Submitted by elena on Чтв, 06/02/2011 - 06:16

 


Шановні колеги!

Від імені правління Товариства меліораторів і водо господарників Миколаївської області та колективу обласного управління водних ресурсів України щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників водного господарства! Визначення  його – це визнання масштабного вкладу працівників водогосподарсько-меліоративного комплексу в розвиток водного господарства України та меліорації земель.

Це свято – визнання заслуг працівників нашої галузі, тому хочу подякувати за роботу як всьому колективу галузі, так і кожному працівникові зокрема і висловити глибоку вдячність за сумлінну працю, особистий вагомий внесок у розвиток водного господарства області, раціональне використання, охорону та відтворення водних ресурсів.

Нехай ваша праця сприяє тому, щоб наші річки стали джерельно-чистими і повноводними, водні ресурси використовувались з максимальною ефективністю, а зрошувані землі давали щедрі врожаї.

Бажаю вам щастя, міцного здоров’я, добра і радості, оптимізму. Хай мирне небо України завжди відображається в чистих водах наших річок і джерел, і життя наше змінюється тільки на краще!

 

                                                                            

 Начальник облводресурсів                                                   Сергій Письменний