You are here

Підсумки проведення весняної щорічної акції з благоустрою

Submitted by elena on Птн, 06/08/2012 - 09:13

Підсумки проведення весняної щорічної акції з благоустрою

Вже стало чудовою традицією з приходом весни спільними зусиллями приводити до належного естетичного та санітарного стану території поблизу водних об’єктів та каналів, у заплавах річок, на прибережних захисних смугах та водоохоронних зонах (смугах відведення), на меліоративних системах та водогосподарських спорудах, на навколишніх територіях адміністративних будівель та виробничих баз.

Упродовж березня-травня проводяться щорічні Всеукраїнські акції з благоустрою: «За чисте довкілля», «День довкілля», «Місячник благоустрою» та різноманітні суботники, в яких взяли участь близько 1000 працівників управлінь водного господарства.

В період проходження щорічних Всеукраїнських акцій в області виконана робота з прибирання територій – 84,60 га, висаджено 2110 дерев та 332 кущі, ліквідовано 26 та упорядковано 17 сміттєзвалищ, очищено від сміття 32,67 км берегів , розчищено та упорядковано 11 джерел.

За активну участь у щорічній Всеукраїнській акції з благоустрою «За чисте довкілля» колективу Миколаївського облводресурсів оголошено подяку від  Державного агентства водних ресурсів України.

 

Апарат облводресурсів не залишився в стороні та провів ще упорядкування прилеглої до «Будинку Природи» території в м. Миколаїв. За прибирання території скверу-заповідника «Пам'ять», що входить в природоохоронний комплекс «Будинку Природи» та за посадку дерев в сквері обласне управління водних ресурсів отримали лист-подяку.

Незважаючи на те, що місячник благоустрою на Миколаївщині завершено, обласне управління водних ресурсів звертається до мешканців області з проханням і надалі продовжувати роботу з підтримки чистоти і благоустрою територій та зелених насаджень у рідних куточках.

Дбайливе ставлення до навколишнього середовища - обов'язок кожного. Адже треба пам’ятати, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять! У наших силах зробити світ навколо себе кращим. Кожен, хто хоч раз добровільно прибирав парк, вже ніколи не кине навіть недопалок повз урни. Більшість друзів такої людини теж перестануть смітити в її присутності. Так, поступово - від людини до людини - країна стане чистішою.

 

                    Любицька

інженер І категорії відділу

водних ресурсів облводресурсів