You are here

Науково-практична конференція

Submitted by elena on Птн, 10/12/2012 - 10:04

«Сучасний стан та перспективи розвитку управління водними ресурсами України»

10-11 жовтня 2012 року в м. Києві відбулася науково-практична конференція організатор якої виступив Державне агентство водних ресурсів України.

Мета конференції – наукове обґрунтування заходів щодо удосконалення управління, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів, забезпечення потреб населення і галузей економіки у водних ресурсах, розвитку водного господарства і меліорації земель та експлуатації водогосподарських об’єктів комплексного призначення, автоматизованих систем обліку води, попередження шкідливої дії вод і комплексного протипаводкового захисту, водопостачання сільських населених пунктів, економічних аспектів управління водними ресурсами.

 

Тематика конференції по секціям:

1. Управління, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів.

2. Забезпечення розвитку меліорації земель і поліпшення екологічного стану зрошуваних та осушених угідь.

3. Автоматизовані системи обліку води та водокористування.

4. Економічні аспекти управління водними ресурсами.

10 жовтня відбулось пленарне засідання в Бортницькому міжрайонному управлінні водного господарства ім. Гаркуші М.А, на якому був присутній начальник управління С. Письменний.

11 жовтня в Державному інституті управління та економіки водних ресурсів відбулося засіданні секції з «Управління, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів», в якому прийняв участь заступник начальника М. Баранов.

В доповідях на секції було відмічено, що управління, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів було і залишається одним з найважливіших факторів забезпечення сталого розвитку України.

Закриття науково-практичної конференції відбулося в кінці дня 11 жовтня в Державному інституті управління та економіки водних ресурсів.