You are here

Підсумки фінансово – господарської діяльності

Submitted by elena on Пон, 10/15/2012 - 11:39

   Підсумки   фінансово  –  господарської  

діяльності   Миколаївського   облводресурсів

   за   9 місяців   2012 року

Не зважаючи на всі перешкоди за 9 місяців 2012 року власні надходження від надання платних послуг склали 10164 тис.грн. при плані 12627 тис.грн.  що складає 93%.

На поповнення недостатнього бюджетного фінансування для утримання державних міжгосподарських зрошувальних мереж направлено кошти спеціального фонду в сумі 4460,8 тис. грн. це на 840 тис.грн. більше в порівнянні з 9 місяцями минулого року.

Виконуючи наказ Держводагентства та наказ облводресурсів від 27 березня поточного року № 28 «Про виконання завдання власних надходжень від надання платних послуг на замовлення юридичних та фізичних осіб» 9 місяців поточного року Жовтневим УВГ, Миколаївським МУВГ та Снігурівським УВГ проведена певна робота щодо збільшення надходжень на спец рахунки та виконання завдання власних надходжень від наданих платних послуг.

 

 

Держводагентство України довели Миколаївському облводресурсів завдання надходження коштів від наданих платних послуг в обсязі 5937 тис.грн., але план надходжень з серпня місяця було збільшено  в зв’язку з перевиконанням плану надходжень  і становить 12627 тис.грн. За  9 місяців 2012 року фактично надійшло коштів в обсязі  10164 тис.грн.

   У тому числі:  від подачі води на полив сільгоспкультур   8412 тис.грн.

                            від  господарської діяльності                         1752 тис.грн.

Начальникам підвідомчих управлінь доведено, під особисту відповідальність, заходи щодо економного та раціонального використання державних коштів, згідно змін від 5 березня 2012 року № 194 внесених до постанови Кабінету Міністрів України від 22 жовтня 2008 року № 943 «Про економію бюджетних коштів, передбачених для утримання органів державної  влади та інших державних органів».

Відповідно рейтингової оцінки  фінансово-господарської діяльності  управлінь облводресурсів призові місця зайняли:

                            

І   місце  зайняло  Жовтневе управління водного господарства                      начальник Хайчевський М.М

 

ІІ  місце зайняло Снігурівське управління водного господарства              начальник Черенков Ю.В.

    

ІІІ      місце зайняло Миколаївське міжрайонне управління водного  господарства  начальник  Поліщук М.В.